• Livrarea produselor

  Magialumanarilor.ro efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier.

  · Livrarile se fac in termen de maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.

  · Costul transportului se calculeaza in functie de greutatea produsului, astfel:

  Greutatea dupa care se calculeaza transportul este greutatea volumetrica a produsului si nu greutatea efectiva a acestuia.

  – Primul Kg: 20 Ron TVA inclus

  – Kg suplimentare: 1 Ron /kg

  – Km exteriori – 1 ron/ km calculat intr-un singur sens de la cel mai apropiat centru de retea , in cazul expeditiilor efectuate in afara oraselor in care Fan Courier Express are agenti.

  Important! Clientul are obligatia de a verifica, in prezenta curierului, continutul pachetului. In cazul in care se constata lipsuri aveti obligatia de a completa procesul verbal de constatare in prezenta curierului. Acesta se trimite in maxim 24 ore pe email: magialumanarilor@gmail.com

  Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

  I.I. Ciobanu V. Adrian respecta normele legale in vigoare ce reglementeaza activitatea on line si relatiile comerciale ale firmelor cu clientii in acest domeniu.

  OG nr. 130/2000, art. 7 alin. 1 prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

  Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul sa notifice in scris I.I. Ciobanu V. Adrian ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

  In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:
  * contravaloarea transportului va fi suportata de client
  * produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumparare
  * daca aceste conditii sunt indeplinite, firma I.I. Ciobanu V. Adrian se obliga sa returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma achitata de client

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. I.I. Ciobanu V. Adrian va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

  Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

  Adresa la care puteti returna produsele prin curierat rapid este:

  I.I. Ciobanu V. Adrian
  Str. Stefan cel Mare, Nr. 27, Et. 1,Mun. Radauti,Cod postal 725400,Jud. Suceava
  CUI: RO19362966
  Nr. ORC: F33/1841/2005

  Pentru a evita neplacerile cauzate de un eventual retur, va rugam pentru orice problema, nu ezitati sa ne contactati la adresa magialumanarilor@gmail.com sau la  0742 319 294.