• Cum cumpar?

  Comanda Online

  a. creare cont (un singur pas): -pentru a comanda produse este necesar crearea unui cont de utilizator al  site-ului. Navigati in partea (drepta) a meniului la sectiunea Autentificare utlizator si selectati  Cont nou. Aici va trebui sa introduceti, date personale ,adresa de facturare, etc si contul este creat .Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei  magialumanarilor.ro, nu ezitati sa ne contactati la numerele  de telefon afisate in partea dreapta.

  b. Alegeti produsele – folosind meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul Adauga in cos, pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi. Alegeti  cantitatea daca doriti mai mult de un produs.

  c. Cosul de cumparaturi:- odata adaugate produsele veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista acestora, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe va puteti intoarce si continua cumparaturile sau sa finalizati comanda.

  d. Felicitari: -comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda.

  Comanda Telefonica

  Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Acesta este de luni pana vineri intre orele 09 si 19. Numerele de telefon disponibile sunt: 0742 319 294 sau 0736 142 610
  De asemenea daca pe parcursul plasari comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numerele specificate mai sus pentru clarificare.

  Comanda prin eMail

  Exista posibilitea efectuarii comenziilor prin email. Trimiteti toate datele necesare la office@magialumanarilor.ro

  Campuri obligatorii pentru comanda prin email:
  – Nume, Prenume
  – Numar de telefon,
  – Email – pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi pe mail dovada comenzii.
  – adresa de livrare completa
  – strada, localitate, judet, cod postal
  – CNP – necesar pentru intocmirea facturii