• Mai
  17

  Lumanari din ceara naturala cu model in relief


  image
  No comments yet

  Lumanarile au 6x 48 cm si sunt turnate  din ceara naturala. Sunt potrivite atat ca si lumanare de botez , cat si ca lumanari de nunta. Pret:  75 lei / bucata.

  View more
 • Mar
  13

  Lumanari de nunta tema Travel – a 2-a provocare


  posted in Uncategorized
  No comments yet

   

  IMG_5487 - Copy
  6
  Februarie 2017, ora 16:14, mesaj pe pagina de Fb, o viitoare mireasa Roxana se intereseaza de niste detalii referitoare la niste lumanari albastre cu tema Travel (voi reveni cu povestea lor intr-un articol viitor). Bineinteles ca atunci cand incepem discutia,  de cele mai multe ori, dureaza si jumatate de zi pana punem la punct toate detaliile de creatie in principiu. Ca sa intru pe dorinta viitorilor miri ori a nasilor, este necesar sa povestim si  sa concepem impreuna  modelul visat, facem si schite, uneori chiar si retusam de cate ori este necesar pana clientul este multumit de rezultat, caci asta inseamna sa lucrezi pe comanda personalizata.  

  Roxana si-a dorit  pana la urma sa fie ceva cu auriu si turcoaz, elemente din ceara in forma de verighete, avion, valiza de voiaj si desigur globul pamantesc colorate in crem, auriu si turcoaz. Ca o completare a venit un brau din tulle turcoaz fin, incadrat in doua borduri de perle ivoire si accesorizat cu banda din dantela crem. In urma fotografiilor dinaintea livrarii am primit raspunsul pe care il astepam si la care munceam de aproape o saptamana: ” Este perfect 😍😍😍😍 . A iesit foarte frumos. Exact pe sufletul meu…”

  Desigur ca mai trebuia si confirmarea in confruntarea cu realitatea. De fiecare data evit sa incant clientul ca in realitate lumanarile facute de mine se vad mai bine, deoarece nu mi se pare credibil. Prefer sa mi-o spuna singur abia cand le primeste si se convinge cu faptele spunandu-mi : „Au ajuns lumanarile. Sunt suuuuperbe.”

  Multumesc Roxana pentru increderea in mine ca pot sa-ti fac lumanarile de la nunta ta asa cum le-ai visat. Casa de piatra ! si sa aveti o nunta ca in povesti! 

  P.S. Va astept si peste 25 de ani, 50 de ani ….!

   

   

   

  View more